5. sep. 2007

101

Slučajno sem opazil, da je na blogu Nove biologije objavljenih že 100 prispevkov. Nikoli nisem razmišljal, ali jih bo sploh kdaj sto in tudi zdaj ne vem, ali jih bo kdaj dvesto ali petsto. Upam, da se vam, bralcem, zdijo prispevki zanimivi in da boste še naprej spremljali novosti in razlage dosežkov v molekularni biologiji in sorodnih vedah.

5 komentarjev:

Bernc pravi ...

Naj vam najprej čestitam za omenjeno število res kvalitenih objav na tem blogu, ki ga z veseljem redno prebiram prav od njegovega začetka...

Tudi vaše objave so pripomogle k širjenju mojih zaenkrat še precej omejenih znastvenih obzorij...

Just keep on going ;)

LP Janez
Študent biotehnologije

fnekrep pravi ...

Včasih smo radi uporabljali sintagmo "plebiscitarna podpora" in prepričan sem, da jo bodo bralci tega bloga zelo enotno uporabili za njegovo oceno. Svojo presojo najbolje opišem z povedjo, da sem nadušen. Da imamo blog, ki kompetentno in izčrpno obravnava pomembna raziskovalna dogajanja v vedah o življenju, je darilo stroki. Drug pomemben vidik teh zapisov je izrazito prijazen odnos avtorja do slovenskega jezika, ki ga naša znanost prepogosto zanemarja. Danes zvečer si bom natočil kozarec izvrstnega vina in nazdravil stotici tega bloga (in zdravju njenega avtorja) z veliko željo, da bomo prihodnost merili v tisočicah.

Tina pravi ...

Vas blog sem odkrila sele pred kratkim in sem zelo vesela, da sem ga. Vsec mi je izbor objav, predvsem pa to, da so zapisane v slovenskem jeziku.

Lep pozdrav,
Tina

Marko Dolinar pravi ...

Hvala za čestitke! Veseli me, da se vam zdi moje pisanje o novostih v molekularni biologiji zanimivo.

Rok pravi ...

Čestitkam se pridružuje tudi moja malenkost.
Blog je res odličen!